luni, 5 iulie 2010

Femeia pres!


Ultimul trend in materie de femei cuminti si apreciate...femeia pres este indispensabila pentru stersul pe piciore cand barbatul se intoarce...de unde se intoarce:)Fara opinii personale,deoarece presul nu emite opinii doar le atenueaza...Preshul este acel obiect indispensabil care il avem la intrarea in locuinta pentru a servi drept mesaj cu ``Welcome`` pentru diferite persoane...Presul doar sta si nu face nimic,se bucura de existenta lui la intrarea intr-o ``locuinta``....De obicei nu pea este bagat in seama,nu i se da importanta decat in momentul in care lipseste si nu mai avem pe ce ne sterge picoarele...``Ah ce bun era presul!In permanenta la usa in asteptare!``
Luati-va un pres cat nu e prea tarziu!Ca sa nu ramaneti neshtershi pe picioare:)))!!!Si dupa cum spuneam presul este un``obiect`` de vitala importanta al locuintei.Cu toate ca este cel mai murdar lucru din toata locuinta,oricat ne-am stradui sa fim asi ai curateniei….ne stergem pe el de noroi,de sentimente,de acte ratate,de mizeria morala deci prin esenta nu are cum sa fie un lucru tocmai curat !
Presul este cel ce suporta toata ``greutatea`` locuitorilor din habitatul palatului caruia ii onoreaza existenta prin preluarea mizeriei de pe talpi,a greutatii in momentul pasirii…,in fine este must have-ul oricarui stapan de locuinta si pres!
Prin simpla existenta presul este destinat sa ajunga pres deoarece el trebuia sa execute,nu sa discute!Sa fie,nu sa-si dea cu parerea despre x sau y !El trebuie neaparat sa ajunga la locul de baza prestabilit la picioare mai bine spus in picoare,caci asta ii e rolul in viata !Cine ar lua un pres de sters pe picioare sa-l puna gen Picasso pe perete????
El ``serveste`` prin definitie !Asta in cazul in care nu va plac adidasii curati luna sa ii spalati cu mana dvs…..ca sa-I luati noi si stralucitori a doua zi!Necesita efort,timp,apa,detergent…E
mai simplu sa te stergi…iar mizeria se acumuleaza cu timpul!
Nu manifesti o grija deosebita pentru a-l tine curat…..sau a –l menaja de murdarie pentru simplu fapt ca e un obiect ``ce trebuie`` si asta e singurul scop la care foloseste!


Next.....soon!

3 comentarii:

Urs Alexandra spunea...

Clemi mai ti minte cate puncte G am atins prin Europa, la shopping? Ce vremuri...cum bateam mall-urile in lung si lat si aveam din ce in ce mai multe bagaje...si dintre noi doua eu eram singura care supravietuiam chinului.Mie dor de vremurile alea cand caram sacose pline cu haine.Cred ca ne-am cam linistit, nu?

Urs Alexandra spunea...

Cat despre "femeia pres" este evident ca in Romania sunt foarte multe femei care se cred superioare si in realitate nu sunt decat un "pres" pentru iubitii lor. Pupici din Franta

Stefan spunea...

Am mai gasit un blog interesant. Tine-o tot asa . Felicitari pentru articole, cat mai multe...poate si despre shoping. Urmeaza sa apara cat mai curand H&M ROMANIA . Numai bine! Va astept si pe blogul meu : HAI AFARA.